homeThermobekers

Maak zelf een foto of ontwerp voor op je thermobeker!


 

Welkom bij onze professionele
zelf-bedrukken webservice!

Thermobekerbedrukken.nl is onderdeel van onze internationale internet keten van kleding bedrukken webwinkels, waaronder het bekende Hoodies.nl.

We hebben vele webshops in Europa en de VS. We zijn gespecialiseerd in het veilig en snel online aanbieden van bedrukte mokken, bekers, drinkflessen, bierpullen en eigen kleding ontwerp webwinkels voor het zelf bedrukken van ruim 150 kledingitems en accessoires.

professionele zelf bedrukken service

 

Gebruik nu onze unieke Designer voor al je gepersonaliseerde cadeaus als mokken, bekers, drinkflessen, bierpullen en kleding en accessoires: hoodies, schorten, tshirts, tassen, babykleding en nog veel meer!

 

Met deze service zijn onze kleding-webwinkels met de Designer een van de handigste cadeau webshops die er zijn.

Het enige aandachtspuntje is dat nog niet iedereen ons weet te vinden… tell your friends about us!

Ga nu lekker aan de slag om je eigen gepersonaliseerde kleding te ontwerpen!

 

 

 

 

 

gepersonaliseerde mok met print

 

Onze missie: creativiteit en fun met kleding

Onze missie is creativiteit en plezier bieden, gericht op het ontwerpen van je eigen kleding en cadeaus. Bij ons kun je goedkoop en snel allerlei items bedrukken, die geschikt zijn als cadeau, of handig zijn in het dagelijkse leven of op je werk, sport, evenement, et cetera.

Wij geloven in duurzaamheid. Voor elke order die je bij ons doet doneren wij € 0,10 aan Unicef en Oxfam Novib, om kansarme kinderen perspectief te geven en armoede te bestrijden.

 

Kleine en grote klanten

We bedienen graag de particuliere klant, die een thermobeker, T-shirt, schort of ander item wil bedrukken. Ook zijn de grote bedrijven met professionele marketing campagnes bij ons zeer welkom.

We bieden fikse kortingen aan bij afname van meer dan 100 stuks dezelde bedrukte kleding en accessoires. Ook kunnen we bij grote opdrachten op maat inkopen en dan meer keuze leveren dan je de produktenlijn in onze Designer.

We staan graag open voor al je wensen en wij organiseren voor je, internationaal als het moet.

bedrukte bekers

 

Wat vinden klanten van ons?

We krijgen goede recensies. Over het algemeen kwalificeren onze klanten onze kleding items, bedrukkingen, verzending en ruilservice met een 9! Een kwalificatie van zeer goed dus!

 

Marketing, cadeaubonnen en voucher codes

We verzorgen ook campagnes als prijsvragen, kerstpakketten en andere marketing acties met bijvoorbeeld vouchers. We kunnen bijvoorbeeld een campagne ondersteunen met het uitgeven van cadeau bonnen of voucher codes. Je klanten kunnen bij ons dan bijvoorbeeld terecht om zelf een item uit te zoeken en te ontwerpen tot een bepaald bedrag.

Kunnen we je verder helpen? Laat het ons weten!

 

Lekker aan de slag

Spreken bovenstaande pluspunten en service ook jou aan? Ga dan nu direct lekker aan de slag om je kleding of cadeau te ontwerpen!